AİESEC Bilgilendirme Günü

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi ve AIESEC işbirliği ile Farkındalık ve Bilgilendirme etkinlikleri kapsamında AIESEC Türkiye (Türkiye İktisadi veTicari  İlimler  Talebeleri  Staj  Komitesi  Derneği),  Üniversitemiz  öğrencilerine  yönelik olarak “AIESEC Day” başlıklı bir etkinlik düzenlenecektir. Yurtdışı  stajlar  için  “Sosyal  Sorumluluk,  Gönüllü  Stajlar,  Kurumsal  Stajlar” başlıklarında,  yurtiçi  stajlar  için  “Yerel   Gönüllülük”  başlıklarında  bilgilendirmelerin yapılacağı  bu  etkinlik 24  Kasım  2016  Perşembe  günü  09:30-12:00  saatleri  arasındaFen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.Etkinlik  sonunda  yapılacak  bir  çekiliş  ile  1  kişi  Yurtdışı  Sosyal  Sorumlulukprojelerinde  danışmanlık  ücreti  alınmaksızın  gönderilecektir.  Etkinliğe  katılım  için  kayıt zorunluluğu yoktur. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.