Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aralık 2015 Seminerleri

Sharing the Culture in Erasmus Experience:

Turkey, Germany, Italy and Spain

Sharing the Culture in Erasmus Experience:Turkey,Italy and Spain

Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Bölümünün düzenlediği  "Sharing the Culture in Erasmus Experience: Turkey, Germany, Italy and Spain" başlıklı seminer, 9 Aralık 2015 tarihinde Enstitüler Binası Konferans Salonunda saat 14.00-16.30 arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir. Özet için tıklayınız. Resimler için tıklayınız (1 - 2 - 3)

Gender Segregation in Private Public Sphere;The Case of Turkish Women

Dr.Aslı ERMİŞ MERT

Gender Segregation in Private Public Sphere;The Case of Turkish Women

Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Bölümünün düzenlediği Aralık ayı seminerlerinden ikincisi olan "Gender Segregation in Public and Private Sphere: The Case of Turkish Women" başlıklı seminer, Oxford Üniversitesinden doktorasını alan Dr. Aslı Ermiş Mert tarafından 14 Aralık 2015 tarihinde Mühendislik Fakültesi B Binası 144 numaralı salonda, yerli ve yabancı öğrencilerin katılımıyla, İngilizce olarak, saat 14:00-16:00 arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir.  Özet için  tıklayınız, resimler için tıklayınız (1 - 2).

Bilingualism and Intercultural Education: A Sociological Perspective

Öğr.Gör.Esra MOLU

BILINGUALISM AND INTERCULTURAL EDUCATION:A SOCIOLOGICAL PERSPECTIVE

Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Bölümünün düzenlediği Aralık ayı seminerlerinden üçüncüsü olan "Bilingualism and Intercultural Education: A Sociological Perspective'' başlıklı seminer, Öğ.Gör. Esra Molu tarafından 16 Aralık 2015 tarihinde 418 nolu derslikte, yerli ve yabancı öğrencilerin katılımıyla, İngilizce olarak, Saat 14:00-16:00 arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir.  Afiş için tıklayınız, özet için tıklayınız, resim için tıklayınız.

Lisansüstü ÖğrencilerininTez Önerilerinde Karşılaşılan Durumların İncelenmesi

Doç.Dr. Ali DELİCE

Lisansütü Öğrencilerin Tez Önerilerinde Karşılaşılan Durumların İnclenmesi

Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Bölümü işbirliğiyle gerçekleştirilen Aralık 2015 Seminerleri kapsamında, 21 Aralık 2015 tarihinde Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ali Delice, "Lisansüstü Öğrencilerinin Tez Önerilerinde Karşılaşılan Durumların İncelenmesi" konusunda Mühendislik Binası 144 nolu derslikte bir seminer vermiştir. Afiş için tıklayınız. Özet için tıklayınız. Resim için tıklayınız.

Okullarda Akran Zorbalığı

Doç.Dr. Ayşin SATAN

Okullarda Akran Zorbalığı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Eğitim Bilimleri Bölümü işbirliğiyle gerçekleştirilen Aralık 2015 Seminerleri kapsamında, 23 Aralık 2015 tarihinde Doç. Dr. Ayşin Satan, "Okullarda Akran Zorbalığı" konusunda Eğitim Bilimleri Bölümü Seminer Odası'nda bir seminer vermiştir. Afiş İçin tıklayınız, özet için tıklayınız, resim için tıklayınız.