ESKAR Bahar Gezileri

Üniversitemizin değerli öğrencileri,

M.Ü. Ekonomik ve Sosyal alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESKAR) tarafından İstanbul Kadın Kültür Vakfı ile işbirliği halinde iki bahar gezisi düzenecektir.

Bizans’tan günümüze kadar olan süreçte İstanbul'da iz bırakmış kadınların, yaşantılarının, kendileriyle özdeşleşmiş mekanlarda anlatılacağı gezilerden ilki 6 Mayıs 2018 Pazar günü (At meydanı, Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya turu), ikincisi 11 Mayıs Cuma günü (Edirnekapı, Fener, Balat turu) yapılacaktır.

Merkezimizin akademik danışmanlığını yaptığı kültürel geziler Dr. Ebru Göktepe’nin rehberliğinde gerçekleştirilecek olup, ayrıntılı bilgi ekte yer alan afişlerde bulunmaktadır.

Katılacak olanların en geç 4 Mayıs 2017 Cuma akşamına kadar gezi ücretini yatırarak İKKV (0212 292 37 80-81) no’lu telefondan iletişim kurarak bilgi vermeleri gerekmektedir.  Gezi hakkında detaylı bilgiler ektedir.

EK:

06 Mayıs Gezisi