III. Mekatronik Kariyer Günleri

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencileri olarak 4 yıl önce kurduğumuz kulübümüzde, kuruluştan bugüne dek pek çok önemli etkinlik ve organizasyon gerçekleştirdik. Bu organizasyonların içerisinde en çok önem verdiğimiz ve en çok katma değeri olan şüphesiz “Mekatronik Kariyer Günleri” etkinliğimizdir. Etkinliği 3 yıldır düzenlemekteyiz. Her yıl sektörün lider firmaları ile öğrencileri buluşturarak, akıllarda cevap bekleyen sorulara cevap aramakta ve sorunlara çözüm aramaktayız.

Bu yıl etkinliğe bir yenilik getirerek etkinlik esnasında katılımcı firmaların sunumlarının yanı sıra, bölümümüz öğrencilerinin bitirme tezlerinin de sunumları etkinlikte yer alacaktır. Yine önceki yıllardan farklı olarak 2 gün olarak düzenlenecek etkinlik, sunumu yapacak öğrenciler ve firma ile beraber oturumlar şeklinde moderatör kontrolünde düzenlenecektir. Etkinlikteki sunumların geçirmelerine özellikle dikkat etmekteyiz.

Etkinlik 5-6 Mayıs 2015 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecektir. Etkinlik herkesin katılımına açık ve ücretsizdir. Etkinlik programı aşağıdaki olacaktır. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için bizi takip edin.

Program için tıklayınız.