İstanbul’da İstihdam Eğilimlerinin Belirlenmesi

İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ortaklığında ve TÜRKONFED iştirakçiliğinde yürütülen ‘İstanbul’da İstihdam Eğilimlerinin Belirlenmesi’ projesi başarı ile tamamlanma aşamasına gelmiştir.
Projenin amacı; istihdamın ekonomik, sosyal ve politik istikrar üzerinden büyüme, yatırım ve üretim artışına uzanan zincirleme etkisinin bilinciyle, sağlıklı istihdam stratejilerin ortaya konulabilmesi için İstanbul'da istihdam eğilimlerinin tespit edilmesi ve bu eğilimlerin küresel eğilimlerle karşılaştırılmasıdır.
Bu amaçla gerçekleştirilen projenin sonuçlarını sizlerle paylaşmak maksadıyla 31 Temmuz Pazartesi günü kapanış toplantısı düzenlenecektir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye, broşür ve Tanıtım Kataloğu'na buradan ulaşabilirsiniz.