MİTTO-DENETEAM Etkinliği

Üniversitemiz MİTTO Koordinatörlüğü tarafından organize edilen, farkındalık ve bilgi günü etkinliği,  DENETEAM Uluslararası Bağımsız Denetim ve YMM Şirketince 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Mühendislik Fakültesi B Blok 144 No’lu salonda gerçekleştirilecek etkinlikte aşağıdaki konuların sunumu ve bilgilendirilmesi yapılacaktır.

Etkinlik Posteri

PROGRAM KONU BAŞLIKLARI

1.      657 sayılı Kanun kapsamında, Devlet Memurunun “Şirket Kurması veya Şirket Ortağı olması”

2.      5746 sayılı “Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun” ( 6766 sayılı Kanun Değişiklikleri Dahil) Bilgileri