MİTTO-Polimer Malzemeler Çalıştayı Duyurusu

TÜBİTAK’ın "Üniversitelerde Ar-Ge Strateji Belgesi Hazırlatılması ve Uygulatılması" çağrısına istinaden Üniversitemiz tarafından hazırlanan “Marmara Üniversitesi’nde Biyoteknoloji Alanında Mevcut Ar-Ge Potansiyelinin Belirlenmesi ve Öncelikli Alanlara Yönelik Ar-Ge Stratejilerinin Oluşturulması” başlıklı projemiz TÜBİTAK tarafından destek alarak Kurumumuzun Polimer Malzemeler alanında Türkiye’de ilk beş Üniversite arasında yer aldığı onaylanmıştır. Söz konusu projenin başarıyla tamamlanarak Polimer Malzemeler Alanında Ar-Ge Strateji Belgesi’nin oluşturulmasıyla TÜBİTAK’ın açacağı özel çağrılı “1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı” ve "1004 – Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı” programları kapsamında Üniversitemize büyük ölçekli proje başvurusu yapma imkânı sağlanacaktır. TÜBİTAK tarafından desteklenen bu projede “Polimer Malzemeler” genel başlığı altında, alanla ilgili konuların belirlenmesi amacıyla projede planlanan “ Polimer Malzemeler Konulu Ar-Ge Strateji Projesi Çalıştayı ”, 15 Aralık 2016 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında Enstitüler Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Tüm akademisyenlerimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Çalıştay Afişi