MİTTO-Proje Pazarı Çalışmalarının İstenmesi Hk.

Üniversitemiz MİTTO Koordinatörlüğü organizasyonu ile İMES Dudullu Sanayi Sitesi Yönetim Merkezi’nde 17 Kasım 2016 Çarşamba günü “III. İnovasyon ve Proje Pazarı Günü” etkinliği düzenlenecektir. Proje pazarı etkinliği ile Üniversitemizin akademisyen, doktora ve yüksek lisans öğrencilerinin sanayiye dönük yayınlanmış veya yayınlanmamış Ar-Ge projeleri ve çalışmalarının tanıtımı gerçekleştirilecektir. Proje pazarında sergilenen çalışmaların ulusal boyutta tanıtımları yapılacak ve sanayi temsilcileriyle buluşmaları sağlanarak ticarileşmeleri Üniversitemizin nihai hedefi olacaktır. Proje sunum posterleriniz, MİTTO Koordinatörlüğü’nce hazırlanacaktır. Söz konusu çalışmalarınızın etkinliğimizde sergilenebilmesi için en geç 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar aşağıdaki bağlantıdan proje bilgilerinizin doldurulması konusunu bilgilerinize sunarız.

Proje kayıt bağlantısı için tıklayınız.