ETKİNLİKLERTüm Etkinlikler

MİTTO-Teknopark İstanbul TTO Kuluçka Merkezi Tanıtım Günü

Eyl

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul işbirliği ile 20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 10.00 – 11.00 saatleri arasında Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonu’nda (MB 144), “Teknopark İstanbul Teknoloji Transfer Ofisi Kuluçka Merkezi Tanıtım Günü” düzenlenecektir. Teknopark İstanbul TTO Kuluçka Merkezi Yöneticisi Sayın Gürol ÜZENÇ tarafından yapılacak sunuma Üniversitemiz tüm akademisyenleri davetlidir.

Girişimcilik konusuna ilgi duyan ve şirket kurma planı olan, Teknopark İstanbul TTO Kuluçka Merkezi’nde girişimci olarak konumlanmak isteyebilecek tüm akademisyenlerimizi ileri bir tarihte düzenlenecek “Teknopark İstanbul Teknoloji Transfer Ofisi Kuluçka Merkezi Ziyareti ”ne katılmak üzere ayrıca davet ediyor olacağız.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.09.2018 15:46:19 tarihinde güncellenmiştir.