MİTTO-TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü tarafından, 17 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14.00 – 15.30 saatleri arasında Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonu’nda (MB 144) Araştırma Destek Programları Başkanlığı hibe fonlarını tanıtmak üzere “TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü” düzenlenecektir. TÜBİTAK ARDEB destek türleri, başvuru koşulları ve süreçler hakkında bilgilendirme yapılarak kritik hususlar, deneyimler paylaşılacak olup akademisyenlerimizin ve lisans üstü öğrencilerimizin programa dair soruları cevaplanacaktır.

Yapılacak etkinlikten fakülteniz akademik personellerinin ve lisans üstü öğrencilerinin haberdar edilerek azami katılımın sağlanması adına, sunum içeriği ve sunum yapacak Proje Destek Uzmanının özgeçmiş bilgileri ekte tarafınıza sunulmuştur.

EK:

EK-1 Afiş