MİTTO- Üniversite Proje Yarışmaları Bölge ve Final Sergileri"

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerinin ülkemizin öncelikli alanlarında projeler üretmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI” BÖLGE SERGİSİ 8-10 EKİM 2018 tarihlerinde farklı illerde düzenlenecektir.

TÜBİTAK tarafından üniversite öğrencilerinin ülkemizin öncelikli alanlarında projeler üretmelerini teşvik etmek amacıyla 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik, 2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri ve 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışmaları düzenlenmektedir. İlgili yarışmaların Bölge Sergileri 8-10 Ekim 2018 tarihlerinde Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya ve Samsun illerinde yapılacak olup Birincilik ödülü kazanan projeler, 12-14 Kasım 2018 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan final sergisinde yarışacaklardır.

Ekte adresleri verilen sergiler kamunun ziyaretine açık olup, etkinlik boyunca öğrenciler, projelerini ziyaretçilere tanıtacaklardır.

EK:

Bölge Koordinatörlükleri İletişim Bilgileri ve Bölge Sergileri Adresleri