Mühendislik ve Teknoloji Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi Etkinliği (MUTAP)

İlki 29 Kasım – 2 Aralık 2013 tarihleri arasında, ikincisi 16 – 18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen “Mühendislik ve Teknoloji Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi Etkinliği (MUTAP)”nin üçüncüsü 01 – 03 EYLÜL 2014 tarihleri arasında düzenlenecektir. MUTAP III adı altında, teorik ve uygulamalı olarak proje hazırlama eğitimini kapsayan bu etkinlikte; 10 doktora öğrencisi (yeterliliğini geçmiş ve tez aşamasında olan) ve 20 doktora sonrası akademisyen desteklenecektir. The Green Park Kartepe Resort Hotel, Kocaeli’de gerçekleştirilecek programda katılımcıların konaklama, yeme-içme ve yol masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Başvuru;

Etkinliğe katılmak isteyen araştırmacıların, 15 AĞUSTOS 2014 tarihine kadar MUTAP web sayfasından (www.mutap.sakarya.edu.tr) online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuruların, belirlenen katılımcı sayısını aşması durumunda:

• Yeni kurulan/gelişmekte olan üniversitelerimizdeki araştırmacılara,

• Daha önce hiç TÜBİTAK araştırma proje önerisi hazırlamamış araştırmacılara,

• Daha önce sunduğu TÜBİTAK proje önerileri olumsuz sonuçlanmış araştırmacılara,

cinsiyet ve alanlar arası eşitlik gözetilerek öncelik tanınacaktır.

Bilgilerinize önemle sunulur.

Doç. Dr. Zafer TATLI