ETKİNLİKLERTüm Etkinlikler

VIII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu

Tem

22-25 Ekim 2019 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından düzenlenecek olan "VIII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu'nda muhafaza ve pazarlama sorunları tartışılacak ve bu alanda çalışan bilim insanları ile kamu ve özel kurum çalışanları bir araya getirilecektir. Sempozyum kapsamında; bahçe ürünlerinde hasat ve hasat sonrası süreçler, meydana gelen değişimler ve kullanılan son teknolojiler ile ilgili çalışmalar konunun yurtdışından ve yurtiçinden uzmanları tarafından tartışılacak ve pratiğe aktarılabilecek uygulamalar değerlendirilecektir.

Sempozyum ile ilgili detaylı bilgilere muhafaza2019.erdogan.edu.tr web adresinden ulaşılabilir. Resmi yazı ektedir.

EK:

Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 11.07.2019 10:44:27 tarihinde güncellenmiştir.