Spor Etkinlikleri

Üniversitemiz, öğrencilerimizin boş zamanlarını spor faaliyetleri ile değerlendirmeleri için geniş bir yelpaze sunar.

Göztepe Kampüsümüzde, 1 fitness salonu, 1 basketbol sahası, 3 adet antrenman salonu, 1 jimnastik salonu, 1 tırmanma duvarı, 1 bilardo salonu ve bir müzik stüdyosundan oluşan çok amaçlı bir spor kompleksi bulunmaktadır. Anadolu Hisarı Kampüsümüzde, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 açık basketbol ve voleybol sahası, 2 adet futbol sahası, 3 tenis kortu, 1 kapalı jimnastik salonu içeren 2 kapalı spor salonu vardır.

Öğrencilerimizin Haydarpaşa, Bahçelievler, Bağlarbaşı, Acıbadem ve Nişantaşı Kampüslerinde de yararlanabilecekleri birçok basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, voleybol, basketbol, dağcılık, tenis, masa tenisi ve satranç gibi alanlarda öğrenciler ve üniversite personeli için ücretsiz kurslar düzenlemektedir.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yurtiçi ve yurt dışındaki sanat, spor ve kültürel etkinliklere Üniversitemizi temsilen gönderilen öğrencilerin başarı tabloları aşağıda  görüldüğü gibidir.

Üniversitelerarası Yarışma Sonuçlarında Aldığımız Derecelerden Bazıları

BRANŞLARMADALYA 2011
Karate 1. Bay x
Judo 1. Bay x
Basketbol 1. Bay
Voleybol 1. Bay
Hentbol 1. Bay x
3. Bay
Tenis 1. Bay x
3. Bay
Takım x
Güreş 1. Bay x
Jimnastik 1. Bay x
Yüzme   1. Bayan
Bay
Korfbol 1. Bay
Takım x
Bayan

Bu sayfa Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından en son 04.01.2015 06:54:05 tarihinde güncellenmiştir.