13. Özel Sporcular Atletizm Şenliği Düzenlendi

13. Özel Sporcular Atletizm Şenliği; Üsküdar Belediyesi, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Gençlik Spor Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi işbirliğiyle Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Kampüsünde gerçekleştirildi.

"Koşuyoruz, engel tanımıyoruz!" sloganıyla düzenlenen etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Avcı katıldı.

14 ilden 2 bine yakın; görme, işitme, zihinsel ve bedensel engelli, down sendromlu ve otizmli olmak üzere 6 grupta yer alan özel çocukların katıldığı etkinlik 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde yapıldı.

İlk gün açılış programı ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. İkinci gün farklı kategorilerde yarışmalarla devam etti. Kaybedeni olmayan yarışların sonucunda tüm sporcularımız madalyalarla ödüllendirildi.