2016 Yılı Akademik Değerlendirme ve Başarı Ödülleri Töreni Yapıldı

Teknoloji Fakültesi 2016 Yılı Akademik Değerlendirme ve Başarı Ödülleri Töreni 30 Mart 2017 tarihinde Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mar

Törene üniversitemizin Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. H.Özkan Gülsoy, Teknoloji Fakültesi Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları katıldı. Törende, Teknoloji Fakültesi'nin 2016 yılı içerisinde yapmış olduğu akademik çalışmalar değerlendirilerek ileriki yıllar için yeni hedefler sunuldu. Törende ayrıca Teknoloji Fakültesi'nde bulunan ve 2016 yılı içerisinde başarı göstermiş en yüksek akademik teşvik ham puanı alan ve 100 tam akademik teşvik puanı alan toplan 16 öğretim elemanına da takdir belgeleri verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.04.2017 16:06:12 tarihinde güncellenmiştir.