3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Yrd.Doç.Dr. Aynur Akar ve Engelli Birim Koordinatölüğü öğrencileri adına Ömer Aydın’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcımız  Prof.Dr. Erol Özvar, üniversitemizde Engellilere yönelik yürütülen çalışma ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Üniversitemizde oluşturulan Engelli Birim Koordinatölüğü’yle bu anlamda daha hızlı ve etkili adımların atıldığı vurgulandı.

Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından, Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Tülün Malkoç  yönetiminde bölüm öğrencileri Elif Aktaş ve Mert Karagüzel müzik dinletisi sundu. Asil Gök’ün piyano başında eşlik ettiği müzik dinletisinin ardından  Kadıköy Belediyesi Engelliler Birimi Merkezi Yaşam Koçu Levent Tilkat’ın konuşmalarıyla etkinlik son buldu.