3. Marmara Matematik Günleri MMG'2017

Endüstri-Üniversite iş birliği kapsamında "Ar-Ge Projelerinde Matematiğin Yeri" konusunda, üniversitemiz Matematik Bölümü bünyesinde Düzenleme Kurulu tarafından 3. Marmara Matematik Günleri MMG'2017 gerçekleştirildi.

Eyl

28-29 Eylül 2017 tarihlerinde Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neşe Dernek yaptı. Doç. Dr. Alper Tunga, Prof. Dr. Yusuf Avcı ve Prof. Dr. Abdülkadir Özdeğer programın ilk gününe konuşmacı olarak katıldı. Programın ikinci gününde Arş. Gör. Ezgi Erdoğan "S Sayıları ve Multilineer Operatörler" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.10.2017 11:50:16 tarihinde güncellenmiştir.