4. Çevre ve Ekoloji Çalıştayı

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen 4. Çevre ve Ekoloji Çalıştayı 10.04.2018'de Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda başladı. Çalıştay 12 Nisan'a kadar devam edecek.

Nis

Çalıştay, Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Şener Akıncı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Bu seneki temanın Küresel Isınma olduğunu belirten Akıncı, dünyanın karşı karşıya kaldığı iklim değişikliği ve etkilerinden bahsetti. Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nagihan Gülsoy'un konuşmasının ardından Biyoloji Bölümü öğrencileri tarafından sunumlar yapıldı. Sunumlarda iklimin insan üzerindeki etkileriyle, iklim değişikliğinin türler üzerindeki etkileri ortaya konuldu. Çalıştayda ayrıca Faik Reşit Unat Ortaokulu Çevre ve Sevgi Korosu ile Su Kaşifleri Korosu tarafından çevreyle ilgili şarkılar seslendirildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.04.2018 15:41:16 tarihinde güncellenmiştir.