"4. Uluslararası Tekstilde İnovasyon ve Katma Değer Konferansı"

Pakistan Ulusal Tekstil Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Tekstilde İnovasyon ve Katma Değer Konferansı'na Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın da katıldı.

Nis

27-28 Mart 2017 tarihlerinde Pakistan'ın Faisalabad şehrinde Ulusal Tekstil Üniversitesi tarafından organize edilen ve Marmara Üniversitesi'nin de partner olduğu, 4. Uluslararası Tekstilde İnovasyon ve Katma Değer Konferansı'na Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın Konferans Eşbaşkanı olarak katıldı. Prof. Akalın, konferans sonunda Pakistan Ulusal Tekstil Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tanveer Hussain ile organizasyon komitesi üyelerine ve Pakistan Devleti'nin onur konuğu olarak katılan kişilere üniversitemiz adına plaket takdiminde bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.04.2017 11:51:18 tarihinde güncellenmiştir.