53. Kütüphane Haftası Etkinliği

"Kamu Binalarının Yenilenme ve Dönüşüm Süreçlerine Kentsel, Mekansal ve Kütüphanesel Yaklaşımlar: Kütüphaneci, Mimar, Müteahhit Deneyimleri" Paneli 30 Mart 2017'de üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi Prof. Dr. Raşit Küçük Konferans Salonunda yapıldı.

Mar

53. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, moderatörlüğünü üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Güssün Güneş'in yaptığı panele, Mimar-İç Mimar Leyla Yücel, Marmara Üniversitesi Yapı İşleri'ndenDr. Serpil Keçeli, Fatih Ayar ve Mimar-Müteahhit Aslıhan Özcan konuşmacı olarak katıldı. Panelde Marmara Üniversitesi Merkez Kütüphanede yapılan yenileme çalışmaları detaylarıyla paylaşıldı. Panelin ardından fakültenin kütüphanesi katılımcılar tarafından gezildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 11.04.2017 15:20:21 tarihinde güncellenmiştir.