8. Uluslararası İstanbul Tekstil Konferansı

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 8. Uluslararası İstanbul Tekstil Konferansı 14.04.2018'de Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde başladı. Konferans 3 gün sürecek.

Nis

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nden akademisyenlerin ve 20 farklı ülkeden akademisyenlerle girişimcilerin katıldığı konferansın açılış konuşması Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından yapıldı. Prof. Akalın'ın moderatörlüğünde başlayan konferansın bu seneki teması "Teknik Tekstillerin Evrimi" olarak belirlendi. Konferansa katılan konuşmacılar, teknik tekstillerle ilgili bildiriler sundular. Tekstil ile giyimde, inovasyon ve iş birliğiyle ilgili son gelişmeler hakkında bilgilendirmenin yapıldığı konferans; araştırmacılarla, yöneticileri ve teknolojiyi bir araya getirdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.04.2018 11:02:38 tarihinde güncellenmiştir.