9. Köy Sanat Kulübü Söyleşi Günleri Devam Ediyor

9. Köy Sanat Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, Beyti Engin öğrencilerimizle 13 Mayıs’ta buluştu. Fen Edebiyat Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşinin ilk bölümünde Beyti Engin kariyerini ve oyunculuk yolculuğunu anlattı. İkinci bölümde ise oyunculuk ve dublaj üzerine sorulan soruları yanıtladı. Öğrencilere karşılarına çıkan fırsatları iyi değerlendirmeleri ve kendi fırsatlarını kendilerinin yaratmaları gerektiği üzerinde durdu.

Söyleşi Günleri’nin devamında Dilek Çelebi, 14 Mayıs’ta “Kadın ve Doğaçlama Tiyatro” hakkında konuştu. Konuşmasında sanatta ve iş dünyasında kadının yeri üzerine duran Dilek Çelebi, aynı zamanda doğaçlama tiyatro hakkında sorulan soruları da yanıtladı. Soru cevap kısmında Beşiktaş Kültür Merkezi ev sahipliğinde ve Dilek Çelebi moderatörlüğünde devam eden Doğaçlama Tiyatro Ligi’yle ilgili birçok soru da soruldu. Oyuncu söyleşiyi eğlenceli oyunlarla süsledi.

9. Köy Sanat Kulübü Söyleşi Günleri kapsamında son olarak Yılmaz Gruda “Hayat ve Sanat” üzerine söyleşi yapmak için 23 Mayıs’da üniversitemizi ziyaret edecek.

 

 

HIZLI ERİŞİM