Akademik Gelişim Birimi ve DOBİSU İşbirliği

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi ile Marmara Üniversitesi Doğa Bitkileri ve Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (DOBİSU) işbirliğiyle düzenlenen “Doğal Sabun Yapımı Atölyesi, Parfüm Yapım Atölyesi ve Mum Yapım Atölyesi” çalışmalarının ilki 3 Aralık’ta yapıldı.

Göztepe Yerleşkesi’nde bulunan DOBİSU’ya ait laboratuvarda gerçekleştirilen “Parfüm Yapım Atölyesi” üniversitemiz mensupları tarafından ilgiyle karşılandı.

Düzenlenen atölye çalışmaları ile; katılımcıların hayatın rutin yoğunluğundan sıyrılıp keyifli bir ortamda üretimini gerçekleştirecekleri doğal ürünler için bir platform yaratmak; bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaşacakları sosyal bir alan oluşturmak amaçlanıyor.

19 Aralık’a kadar sürecek olan atölye çalışmalarının sonunda, kazanımların ve üretilen ürünlerin sergilenmesi ile çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Haber: Nida Şenler