Mühendislik Fakültesi ve MİTTO organizasyonuyla düzenlenen “Araştırma, Üniversite-Sanayi İş Birliği, Teknoloji Transferi, Teknoparklar, Araştırma Merkezleri ve Ar-Ge Destekleri” konulu seminer 21.11.2017 tarihinde Mühendislik Fakültesi B Binası MB144 Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Semineri Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM) Direktörü Prof. Dr. Fazilet Vardar Sukan verdi. Seminerde; araştırma ekosistemi oyuncuları arasında sinerji yaratmak, araştırmacıların çalışma sonuçlarından toplumsal etki yaratmak, araştırma ekosistemi oyuncularının görevleri ve ilişkileri, ulusal Ar-Ge ve inovasyon ekosisteminin kurgusuna yer verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 23.11.2017 12:05:16 tarihinde güncellenmiştir.