Atletik Profil Semineri

Üniversitemiz Spor Bilimleri tarafından Sporda Yeni Yaklaşımlar ve Fitness ana temasıyla düzenlenen Spor ve Kariyer Günleri etkinliğinde Atletik Profil Semineri 06.12.2017'de gerçekleştirildi.

Ara

Fakültenin konferans salonunda yapılan semineri, Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın Performans Koçu Ozan Şirikçi sundu. Şirikçi yaptığı sunumda, yüksek spor performansı için gerekli olan faktörleri tartışmak ve anlamak, performansı belirleyen kuvvet kalitesini bilmek, performans ölçümleriyle değişen kuvvet kalitesi arasındaki ilişkiyi tartışabilmek, sıçrama, sprint ve agility performans ölçümlerini kullanarak atletik sporcunun olması gereken atletik profili çıkarabilmek gibi konularda bilgilendirmede bulundu. Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinliğin sonunda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel Küçük, Ozan Şirikçi'ye günün anısına plaket ve organizasyonda emeği geçen mezunlarımızdan Ayşegül Gezikol'a çiçek takdim etti. Seminer, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 08.12.2017 16:39:17 tarihinde güncellenmiştir.