Avrupalı Türk İş İnsanlarının Ekonomik Gücü

Prof. Dr. Muhlis Kenter "Avrupalı Türk İş İnsanlarının Ekonomik Gücü: Almanya Örneği" adlı konferansta konuşmacı olarak yer aldı.

May

Almanya Bremen Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muhlis Kenter Avrupa Araştırmaları Enstitüsü’nün düzenlediği Avrupa Haftası Etkinlikleri kapsamında bir konferans verdi.

Prof. Dr. Muhlis Kenter konuşmasında, Türkiye-Almanya ilişkilerinin kısa geçmişinden ve Türkiye'den Almanya'ya doğru gerçekleşen göç hareketlerinden bahsetti. Almanya'daki Türk iş insanlarının genel durumlarından söz etti. Prof. Dr. Kenter konferansta, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine yer verdi.

Kendisi de bir göçmen olan Prof. Dr. Kenter, Türk göçmenlerin Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine bakışlarını birinci ağızdan aktarmış oldu. Katılımcılar konu hakkında detaylı bilgi sahibi olurken yeni bir bakış açısı kazanmış oldu.

Prof. Dr. Kenter’in gerçekleştirdiği konferansa izleyici olarak, enstitümüzün öğretim üyeleri, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz katıldı. Konferans hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.05.2019 15:28:56 tarihinde güncellenmiştir.