Avrupa'nın En Büyük Ar-Ge Firmalarından Essilor'un Üniversitemize Ziyareti

Essilor Grubu'ndan gelen heyet, Üniversitemizin KOSGEB birimi desteği ile kurulan ve TEKMER'de faaliyet gösteren POZİTİF ENERJİ A.Ş. nin davetlisi olarak ziyaretini gerçekleştirdi. Büyüme öngörüleri, yatırım alanları, ar-ge projelerinde ekonomik profil ve beklentiler konusunda bilgi toplamakta, muhtemel ortaklıklar öncesinde araştırma yapmakta olan Essilor heyetinin, üst düzey yönetici bilgilendirme ve bilgi paylaşımı etkinlikleri kapsamında Singapur, Londra ve Boston'ın yanı sıra bir diğer durağı ise İstanbul oldu. Görüşmede; Üniversitemizde yürütülen Ar-Ge çalışmaları, Tıp Fakültesi Göz Cerrahisi Anabilim Dalı ile birlikte yürütülebilecek olan projeler ve Akademik personele sağlanan proje destekleri konularında bilgilendirme yapıldı.