Bilgiye Erişim Çalıştayı

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından, 14.06.2017 tarihinde bilgiye erişim üzerine yapılacak ortak çalışmalar için düzenlenen çalıştaya İstanbul Valiliği Bilişim Erişilebilirliği Komisyonu üyeleri de katıldı.

Haz

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Uzaktan Eğitim Merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan akademisyen ve uzman kişilerin İstanbul Valiliği Bilişim Erişilebilirliği Komisyonu üyeleriyle bir araya geldiği çalıştayda; eğitim, materyal ve müfredat oluşturma, destek teknoloji geliştirme ve uygulama üzerine çalışmalar yapılması üzere kararlar alındı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 15.06.2017 08:46:09 tarihinde güncellenmiştir.