Bilim ve Sanatın İş Birliği: Güneş Baskı Projesi

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAPKO) Koordinatörü Doç. Dr. Metin Yüksek ve Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Nuriye İşgören'in konuşma yaptığı açılış töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Proje ekibi ve proje faaliyetlerinin tanıtıldığı açılış töreninde Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Nuriye İşgören yaptığı konuşmada, ilk kez yürütecekleri bir TÜBİTAK projesinden duydukları heyecanı paylaşarak, konuklara teşekkür etti ve projenin tüm ilgililere faydalı olması dileklerinde bulundu.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAPKO) Koordinatörü Doç. Dr. Metin Yüksek de, BAPKO olarak bu tür projelerin kazanılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu projelerin devamının gelmesi ve projenin faydalı ve başarılı geçmesi dileklerinde bulundu.

Bilim ve Sanatın İşbirliği: Güneş Baskı projesi, proje ortakları olarak Marmara Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürütülecek olup, proje ekibinde; Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Proje Yürütücüsü olarak Doç. Dr. Nuriye İşgören, uzman olarak Dr. Öğr. Üyesi Gülhan Acar Büyükpehlivan, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Bünyamin Zelzele, Öğr. Gör. Dr. Demet Öznaz, eğitmen olarak ise Öğr. Gör. Bekir Oral yer almaktadır. Ayrıca Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Dr. Çimen Bayburtu da eğitmen olarak projede yer almaktadır.

Projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafında ise Bursa Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Öğretmen Zekiye Sayar ve Bursa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Öğretmen Derya Kayacık uzman olarak yer almaktadır.

Proje ile ilgili detaylara projenin resmi web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

 

HIZLI ERİŞİM