Bir Çocuk Bir Umut Kulübü 127 ve 128. Projelerini Gerçekleştirdi

Marmara Üniversitesi'nin 7 senelik bir kulübü olan Güneşin Çocuklarına Yardım Kulübü geçtiğimiz yıl isim değişikliği yaparak Bir Çocuk Bir Umut adıyla çalışmalarına devam ediyor. Kulüp, bu yılın ikinci projesini Çorum ve Çankırı'da gerçekleştirdi. Projeye 150 Marmara Üniversitesi öğrencisi başvuruda bulundu. 43 öğrenciyle çıkılan yolda bilim, sanat, yaratıcı drama gibi etkinlikleri araç olarak kullanarak çocuklara üniversite bilinci aşılamaya çalışıldı. 2 Aralık Cumartesi günü Niğde Kayı Ayşe Aydoğan İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliğe sabah sporuyla başlanıp sınıflarda çeşitli etkinliklerle devam edildi. 3 Aralık Pazar günü ise Aksaray Sinandı Gökkaya İlk ve Ortaokulu'nda öğencilerle birlikte sabah sporu yapılıp eğlenceli etkinliklerle vakit geçirildi. "Daha gidecek çok yolumuz var!" ve "Bir el de sen uzat Anadolu'ya" sloganlarıyla yollarına devam eden ekip böylece 127. ve 128. projelerini de gerçekleştirmiş oldu.