Bir Çocuk Bir Umut Kulübü 4. Çocuk Şenliği

Bir Çocuk Bir Umut Kulübü 20-21-22 Nisan tarihlerinde 4.’sünü gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği'nde Karaman Göktepe Yatılı Bölge Okulu'ndan 110 öğrenciyi İstanbul’a getirdi ve Çocuk Şenliği başladı. Büyükada'da Kartal Belediyesi'nden tahsis edilen tesiste 'Hoşgeldiniz' sunumu gerçekleştirildikten sonra Kod Yazma, Yaratıcı Drama, Bilim, Eğitimde Motivasyon, Eğitici Drama ve Ebru atölyeleri gerçekleştirildi. 21 Nisan Cumartesi günü üniversitemizin fakültelerinin tanıtımı yapıldıktan sonra Karanlıkta ve Sessizlikte Diyalog Müzeleri gezilerek çocukların empati yeteneği desteklendi. Büyükada’da film gecesi ile 2. gün noktalandı. Çocuk Şenliği’nin son günü olan 22 Nisan Pazar günü Panorama 1453 Müzesi ve Miniatürk gezildi.