"Bir Ergenin Anne Babası Olmak, Aile İçi İletişimde Kadının Rolü ve Önemi" Adlı Konferans Gerçekleştirildi

Dr. Öğretim Üyesi Oktay Aydın tarafından verilen konferans, Eskar Müdürü Prof.Dr.Fatma Ayanoğlu'nun ESKAR tarihçesi ve ESKAR'da yapılan projeleri anlattığı açılış konuşması ile başladı. Konferansta aile içi iletişim, anne-baba ve çocuk ilişkileri, çocuk ve ebeveyn arasındaki iletişim ve bu iletişimde yapılan hatalar gibi konular işlendi.  Üniversitemiz öğretim üyeleri dışında, idari personel ve öğrencilerin de katılımda bulunduğu konferans soru cevap şeklinde devam etti. Katılımcıların  yaşadıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik somut çözüm önerilerinin sunulduğu konferansın Mart ayı sonunda ikincisinin düzenlenmesine karar verildi.