''BİR TEBESSÜM İÇİN''Lösemili Çocuklar Haftası

Öğrencilerin toplumsal sorunlara ilgilerini artırmak, sosyal projelerde sorumluluk almaları, kanserli çocuklarla empati oluşturmak ve onlara maddi manevi destek vermek amacıyla Beykoz ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı  okul müdürlükleriyle üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ortaklaşa ‘’Bir Tebessüm İçin’’ projesi gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında üniversitemiz Anadoluhisarı Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi stadında yapılan törene, Beykoz kaymakamı Ahmet Katırcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öncer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbey ile Spor Bilmleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar birer konuşma yaptılar. Açılış töreninin ardından aralarında eski milli futbolcuların da  aralarında olduğu şöhretler karması ile Türkiye Futbol Federasyonu Meral Celal Aras Spor Lisesi futbol takımı arasında dostluk maçı yapıldı. Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Birol Çotuk ve dekan yardımcısı Doç. Dr. Veysel Küçük’de bu karşılaşmada şöhretler karmasında yer aldı.

Karşılaşmadan sonra hep birlikte toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.