BÖTE Lisans Öğrencilerimize 1.'lik Ödülü

Üniversitemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü lisans öğrencilerimiz katıldıkları "Bilişim Yıldızları Yarışması"ndan birincilik ödülü ile döndü.

Kas

Öğrencilerimiz Ümmühan Çalışkan, Didem Öztürk ve Yağmur Karakuzu; Öğr. Gör. Mehmet Elibol danışmanlığında hazırladıkları, yurtdışında yüksek lisans ve doktora yapanlara tecrübelerini paylaşma imkanı sunan projeleri www.lisansustutecrubem.com ile Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen "Bilişim Yıldızları Yarışması'nda" Öğrenci Projeleri Girişimcilik Kategorisi'nde birinciliğe layık görüldüÖğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 21.11.2016 16:34:23 tarihinde güncellenmiştir.