Bu Gençlikte İŞ Var!

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü'nden 4 öğrencimiz TÜSİAD tarafından düzenlenen “Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının Eğitim Kampı'na katıldı.

Şub

TÜSİAD tarafından düzenlenen “Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının Eğitim Kampı, 6-10 Şubat tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. 74 il, 161 üniversiteden, 4,268 gencin 1621 iş fikrinin yarıştığı yarışmada ön elemeyi geçerek eğitim kampına hak kazanan Atatürk Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitim Bölümü öğrencilerimiz Emre Yıldırım, Melike Selvi, Burak Velioğlu, Kübra Özkan, katıldıkları kampta iş fikirlerini hayata geçirmek için, ihtiyaç doğrulamadan, pazara giriş stratejilerine, fizibiliteden, etkin sunum tekniklerine kadar farklı konularda eğitim aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.02.2018 14:52:13 tarihinde güncellenmiştir.