Çocukluk Çağında Gelişimsel Koordinasyon Bozukluğuna Yaklaşım Sempozyumu Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültemizin düzenlediği “Çocukluk Çağında Gelişimsel Koordinasyon Bozukluğuna Yaklaşım Sempozyumu” 10 Mayıs’ta Sultanahmet Külliyesi’nde gerçekleşti.

May

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Gülden Polat başta olmak üzere bölüm akademisyenleri, fizyoterapist, ergoterapist, pediatrist, ortopedist ve diğer sağlık personellerinin katılımıyla gerçekleşen sempozyumda; çocukluk çağında görülen gelişimsel koordinasyon bozukluğunun tanı, değerlendirme ve güncel tedavi yaklaşımlarından bahsedildi.

Sempozyumda; Prof. Dr. Perran Boran, Doç. Dr. Gönül Acar, Doç. Dr. Ayşegül Bursalı, Doç. Dr. Ela Tarakçı, Arş. Gör. Gökçe Leblebici, Uzm. Dr. Canan Kocaman Yıldırım, Uzm. Fzt. Turgay Altunalan, Ergoterapist Nimet Akman Altıok ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon doktora programı öğrencilerimiz konuşmacı olarak yer aldı.

Sempozyum, yapılan sunumların ardından kapanış konuşmaları ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.05.2019 15:32:49 tarihinde güncellenmiştir.