Çok İlaç Değil Doğru İlaç İyileştirir!

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD), Kadıköy Kent Konseyi, Kadıköy Kent Konseyi Kadınlar(KKKM) Meclisi ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi işbirliği ile, akılcı ilaç kullanımı konusunda kadınları bilinçlendirmek amacıyla ‘Çok İlaç Değil Doğru İlaç İyileştirir’ temalı bilgilendirme toplantısı 2 Mayıs’ta Kadıköy Belediyesi Brifing Salonunda gerçekleşti.

TÜKD ve KKKM başkanlarının konuşmasıyla başlayan toplantı Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel’in fakülte ve eczacılık ile ilgili ayrıntılı konuşmasıyla devam etti.

Prof. Dr. Mesut Sancar oturum başkanı olduğu toplantıda ‘Akılcı İlaç Kullanımı ve Atık İlaç’, Prof. Dr. Şule Rabuş ‘Zayıflama İlaçları Gerçekten İşe Yarıyor Mu?’, Uzm. Ecz. Duygu Değirmen Kırboğa ‘Vitaminler’  konularında sunumlar yaptı. Sunumlardan sonra konuşmacılar kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Program öğretim üyelerine teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.