Diksiyon Konferansı

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin Özcan Özer'in düzenlediği "Diksiyon" konulu konferans, 16.05.2017'de yapıldı.

May

Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir de katıldı. Açılış konuşması Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin Özcan Özer tarafından yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan çevirmen ve oyuncu Mesut Özkeçeci, diksiyon kuralları, seslendirme özellikleri, hece, tonlama ve vurgu ile ilgili katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.05.2017 13:58:13 tarihinde güncellenmiştir.