Dünya Şampiyonu Lena Aylin Erdil İle Söyleşi

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından 22.02.2018'de düzenlenen söyleşi etkinliğinin konuğu Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonu Lena Aylin Erdil oldu.

Şub

Fakülte Konferans Salonunda yapılan söyleşiye Türkiye ve Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonlukları olan sporcu Lena Aylin Erdil katıldı. Rüzgar sörfüne başlama serüvenini, başarıya nasıl ulaştığını ve antrenman yöntemlerini anlatan Erdil, hem kadın hem de ekonomik olarak bu sporu yapmanın güçlükleri gibi profesyonel sporculuk kariyeri hakkındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin sorularıyla devam eden söyleşi, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 27.02.2018 09:51:01 tarihinde güncellenmiştir.