‘’Okulumuz, Türk İşletme Tarihinin En Önemli Aktörlerinden Biridir’’

Açılış konuşmalarını Üniversitemiz İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert ve Konferans Dönem Başkanı Refika Bakoğlu’nun yaptığı konferans, çeşitli üniversiteler tarafından takip edildi. Bakoğlu konuşmasında konferans organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Nuran Cömert konuşmasında ‘’Ticareti önemli görmeyen bir zihniyeti değiştirme çabasının bir ürünü olan okulumuz, Türk İşletme Tarihi’nin en önemli aktörlerinden biridir ve her aşaması tarihi açıdan da incelemeye değerdir. Ülkemizde işletme tarihine olan ilginin artması, okulumuzun tarihine olan ilgiyi de arttırmış ve bu sayede mezunlarımızın aidiyet duygusunu arttıran tarihi geçmişimizle ilgili birçok önemli bilgi ortaya çıkmıştır. Öyle inanıyorum ki böyle konferanslarla bunlar artacaktır.’’ sözleriyle okulumuzun işletme tarihindeki önemini vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert tarafından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar’a vekalet eden üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Arısal’a, Prof. Dr. Refika Bakoğlu tarafından Prof. Dr. Nuran Cömert’e teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

HIZLI ERİŞİM