Eczacılık Fakültesi 1994 Mezunlarının “Meslekte 25.Yıl Plaket Töreni”

Törene; Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel, Eczacılık Fakültesi geçmiş dönem dekanı ve ECZAKDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sevim Rollas, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bedia Kaymakçıoğlu, Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel, öğretim üyeleri, dernek yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve mezunlar katıldı. Tören; Fakülte Dekanı ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel, Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, 13. Dönem Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Sevgi Karakuş  ve 1994 mezunlarının konuşmasıyla başladı. Tören, plaketlerin dağıtımı ve 1994 mezunlarının 25. Yıl pastası kesimi ile sona erdi.