Eczacılık Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

 

Mezuniyet Töreni, 25 Haziran tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yapıldı.  ECZAKDER Başkanı ve fakültenin geçmiş dönem dekanlarından Prof. Dr. Sevim Rollas, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, TEB 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, İstanbul Eczacılar Kooperatifi Şube Müdürü Ecz. Bülent Aytuğrul,  Marmara Üniversitesi Mezunları Federasyonu Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Saffet Acıkgöz, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Güler Yalçın törene katıldı.  

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan tören, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel’in açılış konuşması ile devam etti. Ardından; mezunlar adına 5. sınıf öğrenci temsilcisi Cihan Kılınç, Marmara Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Karakuş, TEB 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, İstanbul Eczacılar Kooperatifi Şube Müdürü Ecz. Bülent Aytuğrul, Türk Eczacıları Eczacılık Akademisi Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay konuşma yaptı. 

Fakülte Dekanı tarafından, “Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Performans Ölçme ve Değerlendirme Usul ve Esasları”na göre kariyer ve sosyal sorumluluk ile ilgili yarışmalarda aldıkları derecelerden ve Tübitak 2209A Proje başarılarından dolayı mezunlara başarı belgeleri takdim edildi. Ayrıca, Erasmus ile yurtdışına eğitim almaya giden mezunlara da başarı belgeleri verildi. Ardından, dönem birincisi Ecz. Betül Özgan Derece Kütüğü’ne isim plakasını çaktı. Derece alan öğrencilere (dönem ikincisi Ecz. Feray İnanç, dönem üçüncüsü Ecz. Merve Nur Bozkurt) plaket ve hediyeler takdim edildi. 2018-2019 Akademik Yılı Mezunlarına belgeleri törene katılan protokol ve anabilim dalı öğretim üyeleri tarafından verildi. Mezuniyet belgelerinin dağıtımını takiben mezunlara Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından “Eczacılık Yemini” ettirildi. Tören, mezunların kep atma merasimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

HIZLI ERİŞİM