Eczacılık Fakültesi Bursa Eczacı Odası ve MÜSEM Eğitim Sözleşmesi

Protokol öncesinde Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel yaptığı açılış konuşmasında, fakültelerin çıktıları olan mezunların yaşam boyu öğrenme ilkesi ile sürekli eğitim alarak kendilerine yatırım yapmalarını, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin Marmara Bölgesi'nin önemli bir ili olan Bursa Eczacı Odası ile böyle bilgi paylaşımı yapmaktan mutluluk duyduğunu, bölgemizde ve ülkemizdeki diğer illerin de Eczacı Odaları ile böyle bir paylaşım yapmaları gerektiğini belirtmiştir. Bursa Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Yalın Ökmen; Eczacı Odası olarak, meslek içi eğitime önem verdiklerini, böyle bir işbirliğine girmekten ise mutluluk duyduğunu ifade etti.  MÜSEM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz da, MÜSEM olarak pek çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini, bu projeler sayesinde Eczacılık Fakültesi'nin sağlık alanında çok önemli adımlar attığını, MÜSEM ve Dekanlığın da önemli stratejik hedeflere ulaştığını söyleyerek; bu protokol için emeği geçen fakülte ve Bursa Eczacı Odası yöneticilerine, eğitimi verecek öğretim üyelerine, koordinatörlere teşekkürlerini sundu.