Eczacılık Fakültesi, Meslekte 50. Yıl Törenini Gerçekleştirdi

Eczacılık Fakültesi 2015 yılı itibariyle kutladığı  “1963’den Geleceğe” temalı 9 Kasım Kurumsal Günü'nü; bu sene, Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda, “Meslekte 50. Yıl Töreni” kutlayarak gerçekleştirdi. 

Törene 1963 yılı girişli  ve 1967-1968-1969 yılı mezunları katıldığı. Tören, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'in fakültenin tarihçesi, tanıtımı ve günün önemini içeren açılış konuşması ile başladı; 1968 mezunları adına Ecz. İhsan Çayıroğlu ve 1969 mezunları adına Ecz. Atilla Öztürk'ün konuşmaları ile devam etti. 

Törene fakülte dekan yardımcıları Prof. Dr. Bedia Kaymakçıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz; geçmiş dönem Mezunlar Derneği Başkanı ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel; Mezunlar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı ve Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mesut Sancar; Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sevgi Karakuş; Dernek Genel Sekreteri Ecz. Serap İpek Birgül; Dernek Saymanı Ecz. Arş. Gör. Kaan Birgül, Prof. Dr. Nazan Bergişadi, TEKB geçmiş dönem başkanı Ecz. Mustafa Turunç; Eczacının Sesi dergisinden Ecz. Hakan Gençosmanoğlu ve Ecz. Özlem Demir, 1967-1968-1969 yılı mezunları ve aileleri, eczacılar ve öğrenciler katıldılar. 

Meslekte 50.Yıl Töreni ile 1967-1968-1969 yılı mezunlarına öğretim üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. Ayrıca Ecz. İhsan Çayıroğlu ve Ecz. Atilla Öztürk, törenin anlam ve önemi dolayısıyla Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'e teşekkür plaketi takdim ettiler. Akabinde fotoğraf çekimiyle tören sona erdi. 

HIZLI ERİŞİM