Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulübü MUPSA Anti-Stres Günü Etkinliğini Düzenledi

Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği MUPSA, yeni binasındaki ilk kulüp faaliyeti olan Anti-Stres Günü etkinliğini 27 Kasım’da gerçekleştirdi. 

Eczacılık Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel etkinliğin açılış konuşmasını yaptı. Yaptığı açılış konuşmasında Küçükgüzel, Eczacılık Fakültesinin yeni binasında yapılan bu ilk etkinliğin önemine değinerek, stresin önüne geçmek amacıyla sanat, spor ve kültür etkinlikleri yapmanın gerekliliğini vurguladı.

Etkinlik, Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Aslı Türe’nin “Moleküler Stres” ve Florame Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Fatma Apaydın’ın ‘’Aromaterapi ve Yaşam Kalitesi” başlıklı sunumları ile devam etti.

Anti-Stres Günü etkinliği kapsamında; eğitmen Dilek Kara önderliğinde “Aromaterapi Atölyesi”, eğitmen Deniz Atmaca  önderliğinde “Yoga Atölyesi” ve eğitmen Neşe Doğan önderliğinde “Zumba Atölyesi” gerçekleştirildi. 

Yapılan sunum ve aktiviteler sayesinde, öğrencilere stresi yenme konusunda çeşitli teknikler gösterilen etkinlik; atölyelerin tamamlanmasının ardından sona erdi.

HIZLI ERİŞİM