Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu ve Ekibinin Uluslararası Kongrelerdeki Başarıları

26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Psikofarmakoloji Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen 9. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi ve 5. Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu’nda ulusal ve uluslararası öğretim üyelerinden oluşan jüri tarafından Eczacılık Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Psikofarmakoloji Araştırma Birimi Başkanı Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu ve ekibi iki dalda birincilik ödülüne layık görüldü.

May

Prof. Arıcıoğlu’nun danışmanlığında halen doktora çalışmalarına devam eden Eczacılık Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ceren Şahin Özkartal’ın tez çalışmasının ön bulgularını sunduğu çalışmasına “en iyi poster” ve önceki dönem yüksek lisans öğrencisi Müge Şirvancı Yalabık’ın tez çalışmasına ise “en iyi yayın” ödülleri verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 17.05.2017 10:19:08 tarihinde güncellenmiştir.