Eczacılık Fakültesi'nin "7.Altın Havan Ödülleri" Başarısı

İlaç ve eczacılık sektörünün birbirini tamamlayan tüm birimlerinin çalışmalarını değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak, yetişmekte olan kuşakları özendirmek, geçmişte katkıları olanlara bir vefa örneği sunmak amacıyla 22.12.2016'da düzenlenen 7. Altın Havan Ödülleri töreninde üniversitemiz Eczacılık Fakültesi 3 farklı ödüle layık görüldü.

Ara

Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Göksel Şener yapmış olduğu bilimsel çalışmaları ile “7.Altın Havan Bilim Ödülü”ne, Marmara Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (MUPSA) Dönem Halk Sağlığı Koordinatörü İpek Erendor, “Aklıcı Antibiyotik Kullanımı” ile ilgili İstanbul Şehir Hatlarında yaptıkları “Bilinçli Antibiyotik Seferi” projesi ile  “7.Altın Havan Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü”ne ve Eczacılık Fakültesi mezunlarımızdan Ecz. Eyüp Talha Kocacık, düzenlediği Farmakolog dergisi ile “7.Altın Havan Eczacılık Tarihi Ödülü”ne layık görüldü.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.02.2017 15:34:38 tarihinde güncellenmiştir.