Elektrik Elektronik Mühendisliği Kulübü'nün Teknik Gezisi

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Kulübü (EEMK) tarafından düzenlenen teknik gezi 01.03.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Mar

Otobüs sektörü firmalarından birinin Hoşdere'deki fabrikasına yönelik düzenlenen teknik gezide firma yetkililerinden Cansu Zülfikar, öğrencilerimize iş olanaklarından ve staj imkanlarından bahsederken, Mustafa Filiz ise fabrika işleyişi ve üretim safhaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Elektrik Elektronik Mühendisliği Kulübü, bu teknik gezi düzenlenirken yardımlarını eksik etmeyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen‘e teşekkürlerini sundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 02.03.2018 16:40:45 tarihinde güncellenmiştir.