Endonezya İle Üniversiteler Arası İş Birliği Anlaşması

Endonezya’nın farklı bölgelerinden altı İslam üniversitesinin Rektör ve Rektör Yardımcılarından oluşan heyet 04.12.2017'de üniversitemizi ziyaret etti ve üniversiteler arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Ara

Endonezya’nın önde gelen yükseköğretim kurumlarından UIN Antasari Banjarnasin, UIN Imam Bonjol Padang, UIN Raden Intan Lamoung, UIN Sultan Maulana Hasanuddin Banten, UIN Sulthan Thaha Saifuddin Jambi, UIN Suna Ampel Surabaya Üniversitelerinden gelen 12 kişilik heyet ile üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat’ın yaptığı görüşme ve anlaşma imza töreninde üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ali Köse, İlahiyat Fakültesi’nden Öğ. Gör. Mehmet Toprak, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ve Değişim Programları Koordinatörü H. Gökçen Öcal Özkaya da hazır bulundu. Üniversitemiz ve  söz konusu yükseköğretim kurumları arasında akademik ve idari süreçlerin geliştirilmesine yönelik iş birliği anlaşması imzalandı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 19.12.2017 10:32:09 tarihinde güncellenmiştir.